Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Περιμένουν δικαιοσύνη στον Ολυμπιακό!!

Στην απόφαση της Ευρωλίγκας για την ένσταση με αφορμή το λάθος στη χρονομέτρηση του αγώνα με τη Σιένα έχουν στραφεί στον Ολυμπιακό. Δευτέρα ή Τρίτη η απόφαση, απονομή δικαιοσύνης περιμένουν στην ΚΑΕ.

Περιμένουν δικαιοσύνη στον Ολυμπιακό
Όπως είναι λογικό, εξελίξεις δεν μπορούν υπάρξουν μέσα στο σαββατοκύριακο και στον Ολυμπιακό «τρέχουν» να προλάβουν όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και την κατάθεση του σχετικού παράβολου της ένστασης μέχρι αύριο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές πιθανότητες δικαίωσης, καθώς υπάρχει πρόσφατο δεδικασμένο στην αναμέτρηση Γκέτιγκεν-Μπεσίκτας το 2010. Η φάση είναι ξεκάθαρη, ενώ δεν αποκλείεται σύμμαχος των πρωταθλητών Ευρώπης να είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της Σιένα, Λούκα Μπάνκι, που σε μία επίδειξη ειλικρίνειας, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ευνοήθηκε από το «κόλλημα» του χρονομέτρου!

Από εκεί και έπειτα και βάσει το κανονισμού της Ευρωλίγκας, το δικαστήριο της διοργανώτριας αρχής θα συνεδριάσει και εντός 48ώρου, δηλαδή το πολύ μέχρι την Τρίτη (22/01) θα ανακοινώσει την απόφασή του. «Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη, οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι λάθος», τόνιζαν στην ΚΑΕ. Εφόσον τώρα αποφασιστεί επανάληψη του αγώνα, θα ξεκινήσουν διαβουλεύσεις για το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Μεγάλο πρόβλημα με τον νέο τρόπο διεξαγωγής του Top 16 είναι ότι δεν υπάρχουν «κενές» ημερομηνίες, καθώς ακόμα και στη μοναδική διακοπή που υπάρχει μεταξύ έκτης και έβδομης αγωνιστικής, το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου, το ματς δεν μπορεί να γίνει.

Αιτία, είναι η διεξαγωγή του Final Eight του ιταλικού κυπέλλου 7-10 του ίδιου μήνα, οπότε η λογική λέει ότι σε περίπτωση ευτυχής κατάληξης θα υπάρξει συνεννόηση ελληνικής και ιταλικής λίγκας για αναβολή ενός αγώνα πρωταθλήματος και των δύο ομάδων, ώστε να γίνει σαββατοκύριακο ή Δευτέρα. Αξίζει βέβαια να τονιστεί ότι ένσταση αναμένεται να κάνει και η Σιένα, χωρίς να είναι γνωστό τι θα υποστηρίξει σε αυτή. Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και η τύχη του αγώνα θα κριθεί στην…Βαρκελώνη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: