Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ελευθερόπουλος: «Πρέπει να βγούμε από το τούνελ»

Μόνοι τους θα πρέπει οι παίκτες του Πανιωνίου να βρουν την αυτοπεποίθησή τους, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ελευθερόπουλος: «Πρέπει να βγούμε από το τούνελ»
Μόνο αν καταφέρουν να φτιάξουν μόνοι τους την ψυχολογία τους οι παίκτες του Πανιωνίου, τότε θα επιστρέψουν στις νίκες και θα βγουν από το τούνελ στο οποίο βρίσκονται εδώ και καιρό, όπως τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Εκτός αυτού ο νεαρός προπονητής «έπλεξε» το εγκώμιο του ΟΦΗ και για το πόσο ανταγωνιστικός είναι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Ξέραμε το παιχνίδι του ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που μέσα στο “Γεντί Κουλέ” έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης που στο οποίο εμείς είχαμε δουλέψει την προηγούμενη εβδομάδα. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και στην συνέχεια μετά το 2-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Μόνοι μας θα πρέπει να βρούμε την δύναμη για να βγούμε από αυτό το τούνελ. Την ψυχολογία δεν μπορεί να στην φτιάξει κανένας, πρέπει να την βρίσκουμε μόνοι μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εκτός “Γεντί Κουλέ” και εντός “Γεντί Κουλέ”. Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του ΟΦΗ που με τόσα προβλήματα είναι τρομερά ανταγωνιστικός», τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη Τύπου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: