Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Από Βαλβέρδε έγινε... Κετσπάγια!!

Γιατί δεν δικαίωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και το παιχνίδι της μοίρας που τον έκανε Τιμούρ Κετσπάγια.

Από Βαλβέρδε έγινε... Κετσπάγια
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν κατάφερε να δικαιώσει του ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή του.
 Μπορεί σε ότι αφορά τα αποτελέσματα να ήταν... μανούλα αφού οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν στο Europa League και όλα δείχνουν πως θα πάρουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου απέναντι στην Καβάλα, ωστόσο, η εικόνα της ομάδας σε απόδοση και θέαμα αλλά και οι πανηγυρισμοί του Πορτογάλου στα γκολ «στράβωσαν» το κλίμα.

Έγινε Κετσπάγια!
Η ιστορία του Ζαρντίμ με τον Ολυμπιακό θυμίζει αυτή του Τιμούρ Κετσπάγια. Τόσο ο Γεωργιανός όσο και ο Πορτογάλος φεύγουν από τον Πειραιά έχοντας την ομάδα αήττητη στο πρωτάθλημα, μέσα σε Ευρώπη και εντός Κυπέλλου. Βέβαια, ο Γεωργιανός είχε «προλάβει» να παίξει μόνο με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά και δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο, οι ομοιότητες της απομάκρυνσης και των δύο είναι πολλές.

1.       Η ομάδα αν και έπαιρνε θετικά αποτελέσματα δεν πρόσφερε το θέαμα που ζητούσαν διοίκηση και κόσμος.
2.       Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι:
A.      Για τον Γεωργιανό, η φιλική ήττα με σκορ 5-0 απέναντι στον Εργοτέλη.
B.      Για τον Πορτογάλο, οι έντονοι πανηγυρισμοί στα γκολ.

Η μοίρα τους ήθελε... Καβάλα
Το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα για να κάνει τις ομοιότητες των αιτιών των δύο διαζυγίων πιο... κραχτές ήταν ότι τελευταίο παιχνίδι τους στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ήταν απέναντι στην Καβάλα στο «Γ.Καραϊσκάκης».


πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: