Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«Ευχαριστιέται η Ελλάδα το ποδόσφαιρό μας»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

«Ευχαριστιέται η Ελλάδα το ποδόσφαιρό μας»
Στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου που έρχεται με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και σε ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Είναι μια σπουδαία νίκη για να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Η ουσία είναι οι βαθμοί για να μπορέσουμε να πάμε στην πεντάδα. Μπήκαμε πολύ καλά. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Περόνε και θα μπορούσαμε με δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε πίεση από τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση. Δεν έγινε το δεύτερο γκολ, αλλά άδικα κρατήσαμε τον κόσμο σε αγωνία. Σπουδαία νίκη και πλέον ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία. Είναι πιο σημαντικό ότι η ποδοσφαιρική Ελλάδα ευχαριστιέται τον Αστέρα. Παίζαμε κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε: «Πανηγύρισα έντονα γιατί ήταν μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το περιμέναμε με ενδιαφέρον αυτό το ματς και για αυτό πανηγυρίσαμε».

Για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις: «Ο Πάμπλο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και συνεργάζεται άψογα με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν έχουμε την μπάλα γινόμαστε απρόβλεπτοι. Ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε, έβγαινε ψηλά με τον Αποστολόπουλο και για αυτό βάλαμε το Φορμίκα».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο, αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει πολλά πράγματα».

Για τις μεταγραφές: «Έχω πει στους ιδιοκτήτες πως είναι δύσκολο να μπει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν πιο δυνατό το ρόστερ. Εμείς έχουμε ακόμα μία δύο κινήσεις για το ρόστερ. Στην ενδεκάδα είναι δύσκολο να μπει κάποιος καινούργιος ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: