Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κοιτάνε… Ισπανία!

Η απομάκρυνση του Ζαρντίμ υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για προπονητή. Προς Ισπανία κοιτάνε ξανά οι «ερυθρόλευκοι», ποια είναι τα ονόματα που παίζουν.

Κοιτάνε… Ισπανία
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Τα δεδομένα είναι απλά… Η αγορά στην οποία στρέφεται ξανά το βλέμμα των ανθρώπων της ομάδας είναι η ισπανική. Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι, πριν προκριθεί η περίπτωση του Ζαρντίμ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει επαφές με κάποιους τεχνικούς από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αν και τελικά αυτές δεν προχώρησαν.

Έτσι, επί της ουσίας, ο δίαυλος επικοινωνίας είναι σχετικά εύκολο να ανοίξει ξανά και είναι λογικό ονόματα όπως του Μίτσελ, του Μανθάνο αλλά και του Όλτρα να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Ειδικά για τον πρώτο, στην Ισπανία υπάρχουν ήδη σενάρια για πρόταση που έχει γίνει καθώς ο Μίτσελ είναι στο… ταμείο ανεργίας μετά την απόλυσή του από την Σεβίλλη. Στην αγορά για να βρει ομάδα έχει βγει και ο Όλτρα που δεν συνεχίζει στον πάγκο της Λα Κορούνια.

Από την στιγμή που ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην Ισπανία, είναι σίγουρο ότι έγιναν κάποιες επαφές. Όμως, σίγουρο είναι επίσης πως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι ένας από τους τρεις.

Εξάλλου, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει προπονητή, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» θα εξετάσουν.

Το σίγουρο αυτή την στιγμή είναι ένα. Προπονητής των Πειραιωτών στο ματς με τον ΠΑΣ θα είναι ο Νικοπολίδης και επειδή η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ζαρντίμ μπορεί να μην ολοκληρωθεί άμεσα, δεν αποκλείεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, να μείνει στον πάγκο και περισσότερο. Εξάλλου, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: