Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μέγιερι: «Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση»

Ο Μπάλαζ Μέγιερι παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεσμεύτηκε πως όλοι θα προσπαθήσουν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Μέγιερι: «Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση»
Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει σύντομα τον κόσμο της ομάδας με τις εμφανίσεις του εμφανίστηκε ο Μπάλαζ Μέγιερι.

Αναλυτικά, όσα είπε o Ούγγρος τερματοφύλακας στη Nova:

Η ομάδα δείχνει να περνάει μια κρίση, μια και προέρχεται απ' το ματς κυπέλλου με την Καβάλα, όπου και είχε μια μέτρια εμφάνιση. Πως πιστεύεις πως θα ξεπεράσει αυτή την κρίση η ομάδα και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις;

Δεν αγωνιστήκαμε καλά και δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση σε καμία περίπτωση. Την Κυριακή όμως έχουμε ένα άλλο παιχνίδι και είναι μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούμε καλά και να δείξουμε στους οπαδούς μας πως διαθέτουμε την ποιότητα και πως δεν υπάρχει καμία κρίση στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα.

Στο ματς με την Καβάλα ήσουν απ' τους διακριθέντες μια και κράτησες το σκορ στο 1-0 με μια σπουδαία επέμβαση. Είσαι ικανοποιημένος απ' την παρουσία σου;

Απλά έκανα τη δουλειά μου, έπρεπε να είμαι εκεί. Στα τελευταία δύο ματς δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον τερματοφύλακα. Είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει περισσότερη ώθηση προς τα εμπρός.

Ο προπονητής του είπε πως οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται κλειστά και αμυντικά και πως αυτό είναι κάτι που δεν βοηθάει στο να δημιουργήσει θέαμα η ομάδα. Συμφωνεί με τον προπονητή του;

Τις πιο πολλές φορές οι μικρότερες ομάδες έρχονται στο γήπεδό μας για να πάρουν τον πόντο και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Σ' αυτά τα ματς πρέπει να προσπαθείς συνεχώς και φυσικά το ιδανικό είναι να σκοράρεις στα πρώτα λεπτά. Αυτό ανοίγει το ματς, αλλά αν δεν σκοράρεις πρέπει να συνεχίζεις και να προσπαθείς συνεχώς. Έτσι παίρνεις τους τρεις πόντους και τη νίκη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι ανυπόμονοι και εκφράζουν αυτή την ανυπομονησία για καλύτερες εμφανίσεις. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

Στην ομάδα γνωρίζουμε πως για την ώρα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή και πρέπει να αποδώσουμε καλά, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο κάτι καλό, αφού έρχονται στο γήπεδο να δουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με έναν ελκυστικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: