Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Νικοπολίδης: «Παίξτε για τον κόσμο»

Να είναι έτοιμοι για τη νίκη και να παίξουν απέναντι στον ΠΑΣ όσο καλύτερα μπορούν, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο, ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Νικοπολίδης: «Παίξτε για τον κόσμο»
Στην πρώτη του ομιλία ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Νικοπολίδης ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Πειραιωτών, πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες (24) και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την 18άδα. Ο Νικοπολίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης, μίλησε στους παίκτες. «Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι. Πρέπει να παίξουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει», ήταν το μήνυμά του.

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο και ο Σάββας Θεοδωρίδης και είπε: «Ο προπονητής αποχώρησε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξετε ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον ΠΑΣ και να ευχαριστήσετε τους φιλάθλους μας. Να παίξετε για το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: