Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ξαφνιασμένοι οι Πορτογάλοι για Ζαρντίμ!!

Ως μια παράξενη επιλογή αντιμετωπίζει ο Πορτογαλικός Τύπος την απομάκρυνση του Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό, στεκούμενος, κυρίως στους αριθμούς.

Ξαφνιασμένοι οι Πορτογάλοι για Ζαρντίμ
«Πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει στο Κύπελλο και το Europa League. Κι όμως ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ»...

Η εισαγωγή αυτή προέρχεται από το δημοσίευμα της O Jogo για την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον πάγκο των ερυθρόλευκων και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο... αντιμετωπίζουν την είδηση στην Πορτογαλία.

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, εντελώς ξαφνικά, σε σχέση με το τι έχει πετύχει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο», συνεχίζει το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας.

Στη συνέχεια του το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στον ελληνικό Τύπο αλλά εμμένει στην απόφασή του να λαμβάνει υπόψη του τους... αριθμούς.

"Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν ο λόγος της αποχώρησης, ωστόσο τα νούμερα δεν μπορούν να αφήσουν αμφιβολία", προσθέτει το δημοσίευμα το οποίο συνεχίζει με μια πληρέστατη αναφορά του βαθμολογικού πίνακα και τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Ολυμπιακού του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Κύπελλο και την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: