Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Διπλή ικανοποίηση για Αγγέλου!

Ευχαριστημένος από την νίκη του Άρη επί του Κολοσσού για δύο λόγους, δήλωσε ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Βαγγέλης Αγγέλου.

Διπλή ικανοποίηση για Αγγέλου
Ο Άρης πήρε στο Αλεξάνδρειο σημαντική νίκη κόντρα στον Κολοσσό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ευχαριστημένος για αυτό. Αφενός γιατί η ομάδα έχει αρχίσει να δένεται με τον κόσμο της και αφετέρου γιατί με το αποτέλεσμα αυτό οι «κίτρινοι» απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής στον νεαρό ποδοσφαιριστή Άγγελο Τσιπούρα, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή.

«Καλή δύναμη στον Κολοσσό, είναι μια ομάδα με εντυπωσιακό δείγμα γραφής στην Α1. Έχουμε καλά αποτελέσματα και είμαστε ευχαριστημένοι για δύο λόγους. Πρώτον, μέσα από τα προβλήματα δίνουμε την εικόνα μας στον κόσμο μας. Η ομάδα έχει δισεπίλυτα προβλήματα και πρώτος στόχος είναι να βρει χημεία με τον κόσμο. Τα επόμενα χρόνια οι ομάδες που θα το καταφέρουν θα είναι ζωντανές. Μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο και σαν ελάχιστο φόρο τιμής, ο Θεός να δίνει δύναμη στους γονείς του μικρού Άγγελου (Τσιπούρα) να αντιμετωπίσουν το σκληρό γεγονός που συνέβη», είπε ο κόουτς των «κίτρινων» και συνέχισε:

«Είπα στους παίκτες ότι το ελληνικό μπάσκετ περνάει μία περίεργη κατάσταση. Πολλές ομάδες δεν ξέρουν αν πρέπει να επενδύσουν στους έμπειρους παίκτες ή τους άπειρους. Ο Κολοσσός έπαιξε 35' με τον ΠΑΟ με όλα τα προβλήματα και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς. Πολλά παιδιά είχαν πίεση και είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον κόσμο. Δεν ήμασταν καλοί σε όλο το ματς. Ενθαρρυντικό το ότι ο Πάσαλιτς είχε 5 ασίστ – 0 λάθη. Ο Μούρτος έκανε 4 λάθη, ο Βεζένκοφ έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Νάτζφεϊ».

Όσο για την απόδοση του Σπύρου Μούρτου και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και το χειροκρότημα του κόσμου; «Υπάρχει μία παροιμία: όταν χάνεται το καρφί, χάνεται το πέταλο. Όταν χάνεται το πέταλο, δεν υπάρχει άλογο. Όταν χάνεται το άλογο, χάνεται το μήνυμα. Όταν χάνεται το μήνυμα, χάνεται ο πόλεμος. Κρατάω όλα τα παραπάνω».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον στόχο της ομάδας του: «Είμαι αισιόδοξος αλλά κάθε φορά θέλω να έχω κοντρόλ στο καλό και δύναμη στο απρόβλεπτο. Πιστεύω στην τύχη. Τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Αν έρθει αυτή η ευκαιρία, θα την αρπάξουμε».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σχολίασε με τη σειρά του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε για να δείξουμε πως το διπλό στην Καβάλα δεν ήταν τυχαίο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά μετά από τη διακοπή. Δεν χρειάζονται λόγια, αλλά σκληρή δουλειά. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Αφιερώνουμε τη νίκη στα παιδιά που είναι τραυματίες και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όλοι μαζί μια καλή πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: