Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μένει στην Τσέλσι ο Κόουλ!!

Δεν το κουνάει από τη Τσέλσι, ο Άσλεϊ Κόουλ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ τα 'χει βρει σε όλα με την ομάδα του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μένει στην Τσέλσι ο Κόουλ!
Εξέλιξη που δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Τσέλσι, σημειώθηκε στην υπόθεση του Άσλεϊ Κόουλ και του μέλλοντός του στην Τσέλσι! Ο Άγγλος μπακ φέρεται να έχει πει το «ναι» στην πρόταση της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο.

Ο διεθνής άσος, ανήκε στην κατηγορία των… «παλιοσειρών» που θα αποχαιρετούσαν την Τσέλσι στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ, προετοιμάζονταν ψυχολογικά για το τέλος εποχής στην Τσέλσι, αφού η πολιτική του Ρομάν Αμπράμοβιτς για τους ποδοσφαιριστές που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, είναι γνωστή και τους θέλει να περνούν την πόρτα της εξόδου.

Παρ’ όλα αυτά, στο θέμα του Άσλεϊ Κόουλ φαίνεται ότι σημειώθηκε ανατροπή. Ο Άγγλος άσος συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο!

Μένει, φυσικά, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φημολογία, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να αφήνει αισιόδοξο μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι και για τον Φρανκ Λάμπαρντ…

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: