Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πετράκης: «Δείξαμε νοοτροπία»

Στην νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ απέναντι στον Πανιώνιο στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Δείξαμε νοοτροπία»
Για τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, το ματς απέναντι στον Πανιώνιο δεν ήταν εύκολο για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς, όπως επισήμανε και ο ίδιος, ήταν το γεγονός πως οι παίκτες του είχαν να διαχειριστούν την νίκη κόντρα στον Άρη πριν παίξουν με τους «κυανέρυθρους».

Κάτι που έκαναν με επιτυχία οι παίκτες των Κρητικών, όπως υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο ίδιος ο Πετράκης.

Εκτός αυτού ο 53χρος προπονητής μίλησε τόσο για την παρουσία του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου του Ηρακλείου.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου:


Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό καμιά φορά είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όμως είχαμε τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και αυτά τα στοιχεία ήταν η αιτία που είχαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα
».

Για την παρουσία του κόσμου:


«Θα φανεί συνηθισμένο να λέμε τα ίδια, όπως το να δίνουμε συγχαρητήρια στον κόσμο. Ωστόσο, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με την δυναμική του εκπροσωπεί ένα νησί. Σήμερα και πάλι ο κόσμος ήταν συγκινητικός και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Το ίδιο και για τους παίκτες που είχαν την αίσθηση για την ομάδα που βρίσκονται και η συμπεριφορά τους ήταν η ανάλογη. Αυτή πρέπει να είναι η αφετηρία μας για το καλύτερο»
.

Για την βαθμολογική άνοδο του ΟΦΗ:


«Όταν περνάμε μια ανταγωνιστική ομάδα, είναι σπουδαίο. Εμείς κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας και θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε. Προχωράμε ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι».
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Η αγορά στην οποία εμείς κινούμαστε είναι συγκεκριμένη. Καταλαβαίνετε ότι οι επιλογές μας δεν είναι πολλές. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά. Κατά συνέπεια αυτό δημιουργεί δυσκολίες όμως έχουμε παιδιά με ταλέντο και αυτά πρέπει να βοηθηθούν, ήδη κινούμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Για το νέο σύστημα (4-4-2) με το οποίο παίζει ο ΟΦΗ:


«Το σύστημα είναι η αρχική αφετηρία. Τα σπουδαία είναι η συμπεριφορά μας και η νοοτροπία μας. Και εγώ από την δική μου πλευρά με τα δεδομένα που έχω προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: