Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«Μείναμε ενωμένοι»

Στην ενότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΚΑΟΔ στο ματς με τον Πανελευσινιακό απέδωσε την νίκη των Δραμινών ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης.

«Μείναμε ενωμένοι»
Το ροζ φύλλο αγώνα για τον ΚΑΟΔ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ήταν επιτακτική ανάγκη, σύμφωνα με τον προπονητή του συλλόγου της Δράμας. Ο Γιώργος Καλαφατάκης, μιλώντας αμέσως μετά τη νίκη στο ματς της 13ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του εξηγώντας ότι το θετικό αποτέλεσμα ήρθε επειδή η ομάδα έπαιξε ενωμένη.

«Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή για εμάς. Ένα αρκετά δύσκολο ματς, εναντίον μιας καλής ομάδας. Ξέραμε τη δυναμικότητα της Ελευσίνας. Μείναμε ενωμένοι, αλλά μας στοίχισε η έλλειψη της πείρας», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς ο οποίος πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να τονίσω ότι χρειαζόμαστε κουράγιο, εμείς και η Ελευσίνα. Αν στη συνέχεια φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει να φέρουμε, θα πάρουμε τη θέση που μας αξίζει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σχολίασε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, γιατί στα προηγούμενα ματς είχαμε χάσει στα τελευταία λεπτά. Καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι, παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Θεωρώ πως η τύχη μας το χρωστούσε, γιατί στα προηγούμενα ματς χάναμε συνέχεια στο καλάθι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: