Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΕΚ στα δικαστήρια!!

Δυναμικό «παρών» στη δίκη του Ψωμιάδη ετοιμάζει ο κόσμος της ΑΕΚ. Να πάρει η ΠΑΕ άμεσα τα χρήματα που της οφείλονται ή τουλάχιστον πάγωμα των χρεών στο Δημόσιο ζητούν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ στα δικαστήρια
Οι ελπίδες της ΑΕΚ να σωθεί από τα χρέη έχουν εναποτεθεί στην υπόθεση Ψωμιάδη. Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας δεν ζητούν πλέον, αλλά απαιτούν είτε να αποδοθούν άμεσα στην ΠΑΕ τα χρήματα που «εξαφανίστηκαν» από τα ταμεία πριν από 12 χρόνια ή τουλάχιστον να δοθούν ως «εγγύηση» για την αποπληρωμή του χρέους όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Πότε θα γίνει αυτό; Η νέα δίκη Ψωμιάδη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου στο Α’ Τριμελές, αλλά ουδείς είναι βέβαιος αν θα γίνει η δίκη ή θα υπάρξει για πολλοστή φορά αναβολή που διαιωνίζει το πρόβλημα για το σύλλογο. Ακόμη δεν έχει φτάσει το έγγραφο έκδοσης του Ψωμιάδη από τα Σκόπια και μία νέα αναβολή φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει άλλο, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να απειλείται με αφανισμό και ετοιμάζει δυναμική κινητοποίηση. Έτσι σχεδιάζει να δώσει δυναμικό «παρών» έξω από τα δικαστήρια, πέρα από τη συλλογή υπογραφών που συνεχίζεται για το πάγωμα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο μέχρι να «κλείσει» η συγκεκριμένη υπόθεση που μπορεί να αποφέρει στην ΑΕΚ από 44 μέχρι και 88 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ήδη οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 16.000 και η καταμέτρηση συνεχίζεται...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: