Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα έψαλαν στον Ιωαννίδη!

Τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του με αφορμή το πέναλτι υπέρ του Πλατανιά και σε βάρος της ΑΕΚ εξέφρασαν στον ρέφερι Ιωαννίδη στο αεροδρόμιο των Χανίων Έβαλντ Λίνεν και Χρήστος Κωστής.

Τα έψαλαν στον Ιωαννίδη
Κάθε άλλο παρά μία ευχάριστη συνάντηση είχαν το πρωί στο αεροδρόμιο των Χανίων οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Με την ίδια πτήση ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα και ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης, από τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα για την απόδοσή του στο ματς με τον Πλατανιά και ειδικά για τη φάση που καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Έβαλντ Λίνεν πλησίασε τον ρέφερι από την Αργολίδα και τον ρώτησε σε ήπιους τόνους αν είδε τη φάση κι επιμένει πως δεν έκανε λάθος. «Η φάση ήταν καθαρή, ήταν πέναλτι», ήταν η απάντηση του διαιτητή, που δεν βρήκε σύμφωνο τον Γερμανό προπονητή.

Λιγότερο ψύχραιμος από τον Έβαλντ Λίνεν ήταν ο Χρήστος Κωστής. «Πάλι από χειρουργείο μάς περάσατε. Ό,τι μπορείτε κάνετε για να μας ρίξετε», φώναξε στον διαιτητή του αγώνα ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: