Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Το ποτήρι ξεχείλισε»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του χθεσινού (Κυριακή 24/2) αγώνα με την Δόξα Δράμας στις Σέρρες, για την 23η αγωνιστική της Football League, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

«Το ποτήρι ξεχείλισε»
«Το ποτήρι ξεχείλισε. Έχουμε τεράστιο όνομα και χιλιάδες φιλάθλους και απαιτούμε σεβασμό», αναφέρει μεταξύ άλλων και ευχαριστεί τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. «Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, με όλες μας τις δυνάμεις τον έντιμο και καθαρό αγώνα που αρχίσαμε», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του χθεσινού εντός έδρας αγώνα με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, και συγκεκριμένα για τον διαιτητή ο οποίος ελέγχεται για την φάση του πέναλτι, για τον 4ο διαιτητή κ. Αγγελάκη και τον επόπτη κ. Αργυρό. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά μας, έδειξε ότι δεν ασχολούμαστε κατά πάγια τακτική μας με την διαιτησία, αλλά η σημερινή κατάσταση, μας αναγκάζει να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Πώς είναι δυνατόν στο 5ο λεπτό της συνάντησης να μην είδε ο 4ος διαιτητής κ. Αγγελάκης ότι μπροστά στα μάτια του γρονθοκοπήθηκε παίκτης μας, ενώ η μπάλα βρισκόταν σε άλλο χώρο του γηπέδου. Η συγκεκριμένη φάση και η αντιαθλητική συμπεριφορά του παίκτη της Δόξας Δράμας θα επέφερε την κόκκινη κάρτα από τον Διαιτητή και την αποβολή του από τον αγώνα, με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη η ροή του αγώνα.

Πώς είναι δυνατόν ο κ. Αργυρός επόπτης στην περιοχή την οποία ελέγχει και έγινε το περιστατικό να δηλώνει ότι δεν είδε τίποτα, την στιγμή μάλιστα που η φάση εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του και δεν αντιλήφθηκαν τίποτε, ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο 4ος διαιτητής, μήπως τέτοιες συμπεριφορές μας οδηγούν σε άλλες σκέψεις, ρωτάμε;

Πώς είναι δυνατόν ο κ. Φωτιάδης να σφυρίζει με τόση ευκολία πέναλτι και μάλιστα σε μια φάση από την οποία απείχε τουλάχιστον 30 μέτρα, δίχως να έχει καλή οπτική εικόνα, και κατά γενική ομολογία όλων, σε καμιά των περιπτώσεων δεν ήταν πέναλτι, αφού δεν υπήρξε επαφή του τερματοφύλακα μας με τον αντίπαλο παίκτη.

Επειδή έχει αποδειχτεί ότι η μέχρι σήμερα παρουσία μας στους αγωνιστικούς χώρους μόνο σεβασμό έδειξε προς τους άρχοντες του αγώνα, και αυτό το κάνουμε με σκοπό να συμβάλουμε και εμείς στην εξυγίανση, βελτίωση και πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να βλέπουμε τα γήπεδα μας γεμάτα από φιλάθλους.

Επειδή ο Πανσερραϊκός αυτό το διάστημα έχει σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει με πρώτιστο την αποκατάσταση της υγείας του Προέδρου μας και δεν ψάχνει για δικαιολογίες για την ήττα από την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, άλλωστε έχει υποστεί και άλλες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα με κακές διαιτησίες και δεν διαμαρτυρήθηκε,(ίσως ήταν λάθος μας) σήμερα όμως θεωρούμε ότι το ποτήρι ξεχείλισε.

Ο Πανσερραϊκός έχει τεράστιο όνομα και χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας τον να γίνεται βορά στις ορέξεις του οποιουδήποτε, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας ο οποίος στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτού του αγώνα.

Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την ωραία αγωνιστική τους παρουσία και να τους διαβεβαιώσουμε ότι εμείς μαζί με τους φιλάθλους μας θα είμαστε δίπλα τους, ώστε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, με όλες μας τις δυνάμεις τον έντιμο και καθαρό αγώνα που αρχίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: