Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αισιόδοξος ο… Πικέ της Βέροιας!

Χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη της Βέροιας επί της Ξάνθης δήλωσε ο Πικέ της Βέροιας, Αλέξανδρος Καλογέρης, στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αισιόδοξος ο… Πικέ της Βέροιας
Την αισιοδοξία ότι η Βέροια θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Αλέξανδρος Καλογέρης, δεδομένου και του προγράμματος που έχει η «Βασίλισσα του Βορρά» στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές.

Ο μέσος της Βέροιας τόνισε πως η νίκη στα πηγάδια δεν ήταν εύκολη, ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε πως πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ για να βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ομοιότητα που βρίσκουν αρκετοί μεταξύ αυτού και του Ζεράρ Πικέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη :
«Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Δεν ήταν εύκολο αυτό το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν τη νίκη. Έχουμε πάρει τον αέρα της Ξάνθης από την αρχή της σεζόν σε φιλικά στο Κύπελλο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος :
«Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Πιστεύω με τη γενική εικόνα της ομάδας ότι έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Επίσης, αν σκεφτούμε και το πρόγραμμα έχουμε το πιο βατό συγκριτικά με άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κάνουμε δύο νίκες».

Για τον τρόπο που παίζει η Βέροια :
«Κάνουμε φάσεις, προσπαθούμε να πιέζουμε ψηλά, βγάζουμε επιθέσεις με συνεργασίες και δεν στηριζόμαστε αποκλειστικάστην άμυνα».

Για όσους τον παρομοιάζουν με τον Πικέ :
«Όχι , όχι στο γήπεδο δεν με φωνάζουν Πικέ, αλλά κι εγώ έχω βρει τη Σακίρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: