Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Τραβηγμένο από τα μαλλιά το πέναλτι»

Λανθασμένη θεωρεί την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Πλατανιά και σε βάρος της ΑΕΚ ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τραβηγμένο από τα μαλλιά το πέναλτι»

«Λάθη πάντα θα γίνονται, αλλά πλέον θα μετράνε πολύ, γιατί γίνεται μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και την πρόκριση στα play offs», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα: «Ο Δημητρόπουλος επανήλθε από τιμωρία. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές δύσκολες φάσεις, αλλά έπρεπε να δώσει πέναλτι του Αθανασιάδη για τράβηγμα φανέλας σε αντίπαλο».

Skoda Ξάνθη-Βέροια: «Ο Θάνος από τα Γρεβενά έχει πολύ καλή και σταθερή παρουσία. Έδωσε ένα πέναλτι σε βάρος της Βέροιας σωστά, όπως και την αποβολή γιατί ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Όμως έπρεπε να αποβληθεί και ο τερματοφύλακας της Βέροιας γιατί τράβηξε τα μαλλιά του Μαρσελίνιο, ο οποίος βέβαια υπερέβαλε στην αντίδρασή του. Ο διαιτητής δεν είδε τη φάση κι έπρεπε να του το πει ο βοηθός του».

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: «Ο Λιαχούδης έκανε το τέταρτο παιχνίδι του και θέλει ματς στα πόδια του. Είχε δύο περιπτώσεις που σηκώνουν συζήτηση. Στο γκολ που βάζει ο ΟΦΗ πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον βοηθό που δεν σήκωσε οφσάιντ, γιατί ο Κουτσιανικούλης καλύπτεται ενώ ένας άλλος παίκτης είναι εκτεθειμένος και δεν συμμετέχει στη φάση. Καθαρή είναι και η φάση του τρίτου γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς καλύπτεται οριακά. Έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι σε βάρος του Βερόν».

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: «Ο Ζαχαριάδης πέρασε απαρατήρητος κι αυτό είναι καλό. Πέρυσι δεν είχε πάει πολύ καλά. Φέτος περνά αθόρυβα από τα παιχνίδια. Πρέπει όμως να γελάει και λίγο, έχει τσακωθεί με το γέλιο».

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Βοσκάκης έκανε καλή διαιτησία. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι σε ένα χέρι του Ταυλαρίδη».

Πανιώνιος-Πανθρακικός: «Ο Σπάθας έκανε πολύ καλή διαιτησία, δεν είχε τίποτα το συζητήσιμο. Είναι ένας διαιτητής που διαχειρίζεται καλά τα παιχνίδια. Σωστή ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Ρόβα στο φινάλε».

Πλατανιάς-ΑΕΚ: «Το πέναλτι ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά. Η απειρία του Καραλή έδωσε τη δυνατότητα στον διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι. Η κίνηση του παίκτη της ΑΕΚ, που λειτούργησε σαν επιθετικός, δίνει το δικαίωμα στο διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Είναι στην κρίση του διαιτητή. Η άποψή μου είναι πως δεν ήταν πέναλτι. Ο πρώτος βοηθός είχε μια λάθος υπόδειξη σε μία επίθεση του Πλατανιά».

Ολυμπιακός-Άρης: «Ο Σιδηρόπουλος, που τραυματίστηκε στο τέλος, δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Κάτι φάουλ που του ξέφυγαν δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: