Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρευτήκαμε»

Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη (87-62) του Παναθηναϊκού επί του Ηλυσιακού.

Πεδουλάκης: «Στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρευτήκαμε»
Μόνο την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου κράτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ύστερα από τη νίκη (87-62) του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηλυσιακό. Με τη σειρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε αναφορικά με την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για το TOP 16 της Ευρωλίγκας πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να κάνει ό,τι δεν έκανε στην Τουρκία, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, το μυαλό μας δεν ήταν στο γήπεδο, κάτι που αποτυπώνεται και στα λάθη. Δίναμε μία πάσα και προσπαθούσαμε να παίξουμε γρήγορα, ήμασταν 1" αργότερα στη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρευτήκαμε, ανεβάσαμε στροφές, την άμυνά μας, είχαμε καλύτερο μυαλό στην επίθεση. Καλή συνέχεια στον Ηλυσιακό. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε γι' αυτό το ματς», είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά την αναμέτρηση. Είχαμε το μυαλό μας στην μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρις. Όταν παίξαμε καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Ολόκληρη τη χρονιά πάντα είχαμε κάποιον παίκτη στα πιτς, τον τελευταίο μήνα είμαστε όλοι και αυτό είναι καλό για εμάς».

Για το ματς με την Αναντολού Εφές: «Θα πρέπει να κάνουμε καλά ό,τι δεν κάναμε στην Τουρκία. Η Εφές είναι δυνατή ομάδα, όμως το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό για εμάς βαθμολογικά, είναι από τα σημαντικότερα ματς και θα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: