Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία στην Άμφισσα!

Το σκορ δεν άνοιξε ποτέ στην Άμφισσα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να πιέζει τον Φωκικό, ωστόσο δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά και για τις δυο ομάδες, καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Φωκικός είχε την κατοχή και ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 35’ ο Ολίσε τραυματίστηκε και λίγα λεπτά αργότερα πέρασε ο Σολάκης στη θέση του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσαν να σημειώσουν γκολ. Οι παίκτες των «κυανόλευκων» αμύνονταν μαζικά, μη αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους. Στο 78’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γεωργίου σε μια έξοδό του δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, ο Μπακαγιόκο έκανε το σουτ προ κενής εστίας, αλλά ο Λίτσος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν βόλεψε τους Βολιώτες, που ήθελαν να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή, ενώ ο Φωκικός «τσίμπησε» τον βαθμό που τον απομάκρυνε από τις επικίνδυνες θέσεις...
Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Γουόρντεν (90’ Εσόνο), Γκόμεζ (81’ Λουκίνας), Νάστος, Ταμπάκης (66’ Καραπέτσας)

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Ολίσε (39’ Σολάκης), Τσιάτσιος (77’ Στογιάνοφ), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ογκουνσότο, Ανιέτε (65’ Μπακαγιόκο)
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: