Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Με ρεαλισμό και χωρίς διάθεση για δικαιολογίες σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στο Πλατανιά ο Δημήτρης Κωνσταντόπολος.

Κωνσταντόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (2-1), αλλά και ψύχραιμος ενόψει της συνέχειας παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

«Πήραμε αυτό του αξίζαμε. Δεν παίξαμε καλά και δεν δημιουργήσαμε τίποτα. Ο Πλατανιάς ήταν περισσότερο επικίνδυνος και εμείς πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει πλέον άγχος για την συνέχεια.

Είχαμε κάνει ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και είναι λογικό ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν και η κακή εμφάνιση. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε και άλλους βαθμούς. Το απογοητευτικό ήταν ότι δεν δείξαμε να θέλουμε το παιχνίδι, περισσότερο από τον Πλατανιά»
, ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το ματς.

Όταν ερωτήθηκε ωστόσο για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε βέβαιος πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί εκεί όπως πρέπει:

«Τα ντέρμπι είναι άλλου τύπου παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι μας επηρεάσει το αποτέλεσμα στα επόμενα δύο παιχνίδια. Στα ντέρμπι όλοι θέλουν να παίξουν, όλοι ανυπομονούν για αυτά τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστά ματς και δεν έχει σημασία από ποια αποτελέσματα προέρχεται η κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: