Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δεν φοβάται την κόπωση ο Βίλας - Μπόας!

Την αισιοδοξία του πως η πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Δεν φοβάται την κόπωση ο Βίλας - Μπόας
Κατάφερε να πάρει μια αγχωτική πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λιόν. Επόμενη αντίπαλος της Τότεναμ στην Ευρώπη είναι η Ίντερ. Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας, κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τα ματς με τους Ιταλούς και να ασχοληθούν με τον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ο οποίος θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

«Αφήνουμε πίσω μας την πρόκριση με τη Λιόν και δεν ασχολούμαστε με την Ίντερ, που είναι η επόμενη αντίπαλός μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αυτό που προέχει, όμως, είναι να αντιμετωπίσουμε με προσοχή τη Γουέστ Χαμ και να πετύχουμε μια νίκη, η οποία θα μας φέρει στην 3η θέση. Το μυαλό μας είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «Σπερς».

Ο Βίλας Μπόας δεν έδειξε να φοβάται την κούραση, αναφερόμενος στο ματς της Δευτέρας. «Μετά από καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, καταφέραμε να παίξουμε καλά και στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως δεν μας επηρεάζει η κούραση. Αντίθετα, θεωρώ πως πρέπει να μεγαλώνει το κίνητρό μας μετά από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ με ανάλογα καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Για αυτό θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα θα δείξουν αν μπορούμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, που είναι ο βασικός μας στόχος», τόνισε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: