Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Θεοδωρίδης: «Θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμη καλύτερος στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το 2-1 των «ερυθρολεύκων» επί του Άρη.

Θεοδωρίδης: «Θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Αν δεν το πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα, εγώ δεν θα πω ότι είμαστε πρωταθλητές, Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια, αν πάρουμε 7 βαθμούς, το έχουμε κατακτήσει. Η ομάδα φάνηκε ότι ήταν σήμερα πάρα πολύ κουρασμένη, έχουμε δώσει συνεχόμενα ματς, πάρα πολύ δυνατά και με τη Λεβάντε δεν πήγαμε καθόλου καλά την Πέμπτη. Από την αρχή του πρωταθλήματος, αυτό που με ενδιέφερε να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, την οποία και κάναμε, δεν έχει σημασία που αποκλειστήκαμε από τη Λεβάντε, και έτσι έπεφτε όλο το βάρος στο πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε , οπότε θα θεωρώ τη χρονιά πολλή πετυχημένη. Δεν σε ρωτάνε ποτέ ποιος έπαιξε καλή μπάλα, σε ρωτάνε ποιος πήρε το πρωτάθλημα και ποιος, στα δύσκολα παιχνίδια μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς. Ελπίζω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα καλύτερος, αυτή την εβδομάδα έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας και για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Κάθε δύο ημέρες φεύγουμε από την έδρα μας και μεταφερόμαστε στις ξένες έδρες. Έχουμε να πάμε την Τετάρτη στα Γιάννινα και το Σάββατο στον ΟΦΗ.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και οι φίλαθλοι να ηρεμήσουν. Όλα θα φτιάξουν. Όλοι το θέλουμε το ωραίο ποδόσφαιρο αλλά θα πάρει χρόνο. Έχουμε πάρει καινούργιο προπονητή, ο πρόεδρος μας έχει συνηθίσει ότι δεν αφήνει την ομάδα έτσι κι ούτε θα την αφήσει. Θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα γίνει όπως τον θέλουν οι φίλαθλοι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: