Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κουφός: «Οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά»

Στο πάθος των Ελλήνων παικτών του Πανελευσινιακού απέδωσε ο Στέργιος Κουφός, την ήττα του ΑΓΟΡ.

Κουφός: «Οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά»
Δίκαιη χαρακτήρισε ο Στέργιος Κουφός την ήττα (90-80) του ΑΓΟΡ από τον Πανελευσινιακό, λέγοντας πως όταν τα παιχνίδια είναι «τελικοί», τότε τη διαφορά κάνουν οι Έλληνες παίκτες με το πάθος τους.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να αποδώσω τα εύσημα στον Γιώργο (Σκαραφίγκα) και την Ελευσίνα, για τη μεγάλη νίκη. Αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, σε σχέση με το μπάσκετ που έχουν παίξει μέχρι τώρα. Όποιος βλέπει μπάσκετ, καταλαβαίνει τι επίτευγμα είναι, η ομάδα μας να βρίσκεται στην πέμπτη θέση», δήλωσε ο Στέργιος Κουφός και συμπλήρωσε:

«Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες που αντιμετωπίζουν ως τελικό τη διαδικασία, δεν κάνουν τη διαφορά οι Αμερικανοί, αλλά οι Έλληνες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος, με τη σειρά του, πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και συνεχίσαμε καλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν είχαμε μεγάλα τρίποντα. Στο ημίχρονο πήραμε οδηγίες για την αμυντική μας λειτουργία, αλλά δεν ανταπεξήλθαμε. Η Ελευσίνα έβαλε μεγάλα σουτ και γύρισε το παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε μπροστά, γιατί έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: