Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν προβάλετε τη Λάτσιο όσο της αξίζει»

Παράπονα για την ελλιπή προβολή της Λάτσιο σε σχέση με τη Μίλαν και την Ίντερ, εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μιλώντας πριν το ματς με την Πεσκάρα για την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

«Δεν προβάλετε τη Λάτσιο όσο της αξίζει»
Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να νικήσει, γνωρίζοντας 3 ήττες και συγκεντρώνοντας μόλις 2 βαθμούς. Η Λάτσιο, όμως, καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να συνεχίσει την καταδίωξη της Νάπολι και της Γιουβέντους, ελπίζοντας, ταυτόχρονα, να απομακρυνθεί από τη Μίλαν, την Ίντερ και τη Φιορεντίνα, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά της. Το παιχνίδι με αντίπαλο την Πεσκάρα στο Ολίμπικο μοιάζει μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αν και ο ίδιος δείχνει επιφυλακτικός.

«Πρέπει να παίξουμε σωστά με την Πεσκάρα και να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, κάτι που θα τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους. Η Λάτσιο πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία. Αν η ομάδα μου παίζει όπως μπορεί, δεν φοβάμαι κανέναν. Για αυτό θέλω να παίξουμε καλά», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Η ομάδα της Ρώμης προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η κόπωση, πάντως, δεν προβληματίζει τον Πέτκοβιτς. «Για μένα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο ματς με τους Γερμανούς πήγαμε καλά, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να ασχοληθούμε με την Πεσκάρα. Όποιος αισθάνεται κουρασμένος, ας μην παίξει. Από τη μεριά μου θα χρησιμοποιήσω όποιον βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Υπάρχουν, εξάλλου, πολλοί παίκτες και όλοι θέλουν να αγωνίζονται», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο Πέτκοβιτς εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο. «Βλέπω τη βαθμολογία και είμαστε μπροστά από τη Μίλαν και την Ίντερ. Όλες οι εφημερίδες, όμως, γράφουν για αυτούς. Εκτιμώ πολύ και τους δύο συλλόγους του Μιλάνου, αλλά θεωρώ πως η Λάτσιο αδικείται. Θα έπρεπε να ασχολούνται περισσότερο με μας, ειδικά μετά από όσα έχουμε πετύχει», υπογράμμισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: