Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κορωνιός: «Κάναμε συνεχόμενη λάθη»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Άγγελος Κορωνιός τη νίκη (81-69) του ΠΑΟΚ επί της Καβάλας.

Κορωνιός: «Κάναμε συνεχόμενη λάθη»
Οι παίκτες της Καβάλας δεν ήταν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά λάθη και να γνωρίσουν τη δίκαιη ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός.

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Όταν φτάσαμε στους τρεις πόντους δεχτήκαμε τρίποντα με αποτέλεσμα έτσι να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ να κλέψουμε το ματς, όμως, άλλα σχεδιάζαμε και άλλα κάναμε. Κακά τα ψέματα πολλοί παίκτες μας δεν είχαν μεγάλες δυνατότητες, κάναμε συνεχόμενα λάθη που έχω επισημάνει ότι δεν πρέπει να γίνονται, άλλα παιδιά τα καταλαβαίνουν, άλλων, βέβαια, το μυαλό φτάνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα δούμε βίντεο με τα λάθη μας», δήλωσε αρχικά ο Άγγελος Κορωνιός.

Για το «ντισκαλιφιέ» του Κόλεμαν: «Για εμένα ήταν άδικη το ντισκαλιφιέ που δόθηκε, θα μετράμε ποιος έδωσε τις πιο πολλές μπουνιές; Η έπρεπε να δώσει και στους δύο φάουλ ή έπρεπε να τους αποβάλλει και τους δύο».

Με τη σειρά του, ο Στιβ Πάνος είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Παίξαμε σκληρά. υπήρχαν διαστήματα που αγωνιστήκαμε καλά, υπήρχαν, όμως, κι άλλα που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: