Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μιχαλήτσος: «Ακολουθούν παιχνίδια ζωής και θανάτου»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος επέστησε την προσοχή στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τους «κίτρινους».

Μιχαλήτσος: «Ακολουθούν παιχνίδια ζωής και θανάτου»
Την αγωνία του για την δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει ο Άρης εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των "κίτρινων" κράτησε τη θετική εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, που ελπίζει να τους βοηθήσει ψυχολογικά στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του στα πρώτα λεπτά. Πιεστήκαμε αρκετά και δεν είχαμε καλές αντιδράσεις. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε ένα γκολ και υπήρξαν διαστήματα που ήμασταν ανώτεροι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είπα και στα παιδιά. Αλλά η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη γιατί ο Ολυμπιακός ήταν υποψιασμένος καθώς προερχόταν από τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε. Φάνηκε από την αρχή. Το παιχνίδι στο Χαριλάου ήταν πιο εύκολο για εμάς γιατί ο Ολυμπιακός φάνηκε να μας υποτιμά, ενώ προερχόταν από επιτυχία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η εμφάνιση».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Υπάρχουν παιχνίδια που ακολουθούν και είναι ζωής και θανάτου. Είναι κρίμα ο Άρης να είναι σ’ αυτή τη θέση, με τόση ιστορία και τόσο κόσμο. Όλοι οι βαθμοί κατακτώνται με… αίμα. Πρέπει να πάρουμε νίκες».

Για τα προβλήματα των Κοέλιο και Ζαραδούκα: «Ο Κοέλιο έκανε προθέρμανση, είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προτιμήσαμε να μην παίξει γιατί και ο ίδιος δεν αισθανόταν καλά. Ο Ζαραδούκας είχε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: