Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Επιστρέφει στη Νάπολη ο Μαραντόνα!

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Φιουμιτσίνο» της Ρώμης, όπου αναμένεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, 8 χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή του στην πόλη.

Επιστρέφει στη Νάπολη ο Μαραντόνα
Λατρεύτηκε σαν θεός, αφού οδήγησε τη Νάπολι από την αφάνεια, στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης. Τα προσωπικά του προβλήματα τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει την πόλη του Ιταλικού Νότου και να μην επιστρέψει έκτοτε, παρά μόνο μία φορά, οκτώ χρόνια πριν, με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι του Τσίρο Φεράρα. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στις 14.10, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φτάνει στο αεροδρόμιο της Ρώμης και από εκεί θα κατευθυνθεί για τη Νάπολη, κάτι που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών των «παρτενοπέι».

Ο Αργεντινός φτάνει με πτήση από το Ντουμπάι και αμέσως μετά θα ταξιδέψει οδικώς για το κέντρο της Νάπολης, όπου θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι, ενώ για αύριο έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, όπου, παρουσία των δικηγόρων του, θα αναλύσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Εφορία της Ιταλίας.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Μαραντόνα θα πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στα Εμιράτα, ολοκληρώνοντας το πρώτο και μοναδικό εικοσιτετράωρο στην αγαπημένη του πόλη μετά από τόσα χρόνια.

Όπως είναι φανερό, ο Μαραντόνα δεν θα παραβρεθεί στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Γιουβέντους την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Αργεντινός, πάντως, προτίθεται να στείλει μήνυμα στους παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι, προκειμένου να τους εμψυχώσει.

Να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της Νάπολι, οι οποίοι επιφυλάσσουν μεγαλειώδη υποδοχή στο είδωλό τους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: