Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Φέτσης: «Επικεντρωνόμαστε στα δύο ντέρμπι»

Το βλέμμα τους στα δύο επερχόμενα ματς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχουν στρέψει πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Φώντα Φέτση.

Φέτσης: «Επικεντρωνόμαστε στα δύο ντέρμπι»
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα που γνώρισαν από τον Πλατανιά με σκορ 2-1 προέτρεψε τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Φώντας Φέτσης.

Μάλιστα, ο νεαρός μέσος έδωσε το σύνθημα, ενόψει των ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα δύο παιχνίδια για την «Ένωση».

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Φώντα Φέτση:

Για το ματς με τον Πλατανιά:

«Δεν θα πω πως κάναμε ένα βήμα πίσω. Ήταν απλά μια πολύ κακή εμφάνιση. Έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό, αλλά δεν είχαμε την παρουσία που έπρεπε. Παραμένουμε προσγειωμένοι και κοιτάμε πως θα φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά μόνο τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να επικεντρωθούμε στα δύο ντέρμπι που έρχονται, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα γιατί συνοδεύτηκε από ήττα της ομάδας μου και το σημαντικό και αυτό που μετράει, είναι να κερδίζουμε, όχι ποιος θα βάζει το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: