Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Βρήκε «κορμό» ο Δώνης!

Εννιά ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι σταθεροποιούνται στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Γιώργος Δώνης στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Βρήκε «κορμό» ο Δώνης
Στο προχθεσινό ματς με την Κέρκυρα ο 44χρονος τεχνικός έδειξε ότι μετά από πολλούς μήνες ότι υπολογίζει συγκεκριμένους παίκτες για το «ασπρόμαυρο» αρχικό σχήμα.

Σημαντικό ρόλο στον «Δικέφαλο του Βορρά» παίζουν οι προσθήκες που υπήρξαν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι οποίες βοηθούν στην ποιοτική της άνοδο.

Αν και όλο αυτό το διάστημα ο Δώνης έκανε πολλές δοκιμές, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βασίζεται σε έναν «κορμό» εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τις έντεκα θέσεις οι εννιά δύσκολα θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα

1) Από την τρίτη μέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
2-3) Στα στόπερ οι μεταγραφές του Κατσουράνη και εκείνη του Σίλντεφελντ ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για την ενίσχυση των μετόπισθεν.
4) Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Λίνο, αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, δείχνει ότι είναι αναντικατάστατος.
5) Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ο Λαζάρ δύσκολα θα χάσει τη θέση του και την άλλη θέση διεκδικούν ο Γκαρσία και ο Κάτσε.
6) Ρόλο οργανωτή έχει ο Λόρενς, ο οποίος με την εμπειρία και τα προσόντα του έχει βοηθήσει αισθητά την ομάδα.
7) Ο Καμαρά είναι αυτό που έλειπε από τον ΠΑΟΚ στη θέση του αριστερού χαφ και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.
8) Ο Σαλπιγγίδης είναι μπορεί «πολυεργαλείο», αφού μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δεξί χαφ, ως δεύτερος φορ και έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.
9) Τα 19 γκολ που έχει πετύχει ο Αθανασιάδης μιλούν από μόνα τους…

Οι θέσεις που δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να ξεχωρίζει είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και στον άξονα. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές μετά την επιστροφή του Ολίσε στις προπονήσεις και τους αγώνες του ΠΑΟΚ…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: