Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Χατζηνικολάου: «Κάποιοι κοιτάνε την πάρτη τους, δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του αγώνα με το Θρασύβουλο εμφανίστηκε δυσαρεστημένος παρά τη νίκη της ομάδας του. Στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του, τονίζοντας πως κάποιοι κοιτούσαν την «πάρτη» τους.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο:
«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις πόντους και την ψυχολογική δύναμη που μας δίνει για τη συνέχεια. Ήταν ένα κακό ματς που υπήρχαν στιγμές που κάποιοι παίκτες έπαιξαν για την πάρτη τους. Πρέπει να επισημανθεί αυτό γιατί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθούμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αρκετές στιγμές συναγωνιζόμασταν ποιος θα πουλήσει την μπάλα. Πρέπει μέσα από την δουλειά, την κουβέντα, γενικώς πρέπει να αλλάξει εικόνα η ομάδα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι στο τέλος».

Ερωτηθείς, αν βοηθάει την ομάδα, τα τέρματα των Τάι, Τούνι, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κοιτάω τα άτομα. Πάνω από όλους είναι ο Ηρακλής».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός του Ηρακλή, υπογράμμισε: «Να παίξουν όλοι οι παίκτες για την ομάδα. Υπήρχαν στιγμές που λειτούργησαν για να δείξουν ατομικά το κάτι παραπάνω. Πρέπει να το συζητήσουμε, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, να έχουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Είναι κάποια θέματα οργανωτικά. Να τα δούμε κάποια στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: