Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τούνι: «Προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ηρακλή, Τούνι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, το γκολ που σημείωσε, για το αν ο Ηρακλής αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και το γκολ που πέτυχε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα. Επίσης χάρηκα πολύ που σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα του Ηρακλή.»

Για το αν ο Ηρακλής αρχίζει να βελτιώνεται:

«Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Ακολουθούν αρκετά δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως θα πάρουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα.»

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν:

«Θεωρώ πολύ δύσκολη την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αλλά και με τον Απόλλων Σμύρνης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν έχουμε περιθώρια.»

Για τη νίκη του Εργοτέλη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών:

«Ο Εργοτέλης δείχνει να είναι η πιο δυνατή ομάδα και το απέδειξε και με αυτήν τη νίκη. Είμαστε όμως και ικανοποιημένοι γιατί πλησιάζουμε στην βαθμολογία των Ηρακλή Ψαχνών.»

Για το πως του φαίνεται το πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα και κάθε αγωνιστική έχει πολύ δυνατά παιχνίδια.»

Για τον αν έχει προσαρμοστεί στον Ηρακλή:

«Αισθάνομαι 100% έτοιμος. Είχα έναν μικρό τραυματισμό που κατάφερα να τον ξεπεράσω και τώρα θέλω να βοηθήσω την ομάδα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: