Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Είναι… τρελός ο πρόεδρος!

Τρία μόλις παιχνίδια στον πάγκο της Παλέρμο… άντεξε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, πριν ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι τον απολύσει για να φέρει πίσω τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Είναι… τρελός ο πρόεδρος.

Είναι… τρελός ο πρόεδρος
Πολλές φορές στα γήπεδα, ιδιαίτερα στα ελληνικά, ακούγεται το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος», ώστε να εκφράσουν οι φίλαθλοι την ευχαρίστησή του στο πρόσωπο του ισχυρού άντρα της ομάδας.

Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις, όπως αυτή του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι της Παλέρμο, όπου ο πρόεδρος είναι όντως… τρελός.

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Φεβρουαρίου όταν απέλυε τον Τζιανπιέτρο Γκασπερίνι, ώστε να προσλάβει τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Τρία παιχνίδια μετά, ο ισχυρός άντρας των Σικελών έδιωξε τον Μαλεζάνι, ώστε να επαναφέρει στο πόστο του τον Γκασπερίνι.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Παλέρμο… ευχαρίστησαν τον Μαλεζάνι: «Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας καλός άνθρπος. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για την ομάδα».

Αν, όμως, πιστεύει κάποιος ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον πρόεδρο της Παλέρμο, τότε πλανάται πλάνη οικτρά. Τον Φεβρουάριο του 2011 είχε απολύσει τον Ντέλιο Ρόσι για να προσλάβει τον Σέρσε Κόσμι. Τον Απρίλιο, όμως, της ίδιας χρονιάς, μόλις δύο μήνες μετά, ο Κόσμι είδε την… έξοδο, ώστε τη θέση του να πάρει και πάλι ο Ντέλιο Ρόσι.

Το πόσο θα μείνει στον πάγκο της Παλέρμο ο Γκασπερίνι, μόνο ο ίδιος ο Τζαμπαρίνι ξέρει. Για την ιστορία τη σεζόν στον πάγκο των Σικελών είχε ξεκινήσει ο Τζουζέπε Σανίο, ο οποίος, όμως, απολύθηκε τον Σεπτέμβριο, όταν και ανέλαβε ο Γκασπερίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: