Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Εκτιμώ βαθύτατα τον Ματζάρι»

Την εκτίμηση που τρέφει προς τη Νάπολι, την οποία αντιμετωπίζει απόψε για την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο, εξέφρασε ο προπονητής της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

«Εκτιμώ βαθύτατα τον Ματζάρι»
Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Ουντινέζε καλείται να αντιμετωπίσει τη Νάπολι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, σε ένα ματς σημαντικό και για τις δύο ομάδες, όπως επισήμανε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν μιλώντας την παραμονή του αγώνα.

«Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι σημαντικό, τόσο για την Ουντινέζε, όσο και για τη Νάπολι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παραμείνουμε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια προσέγγισης των θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι αντίπαλοί μας έχουν διαφορετικούς στόχους, αφού θέλουν να παραμείνουν στο… κόλπο του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει, ο αγώνας αυτός θα κρίνει το μέλλον και των δύο», είπε με έμφαση ο Γκουιντολίν.

Αναφερόμενος στους «παρτενοπέι», ο προπονητής της Ουντινέζε δεν έκρυψε το θαυμασμό του για όσα έχουν πετύχει ως τώρα. «Η Νάπολι βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Αυτό δείχνει πως δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο. Ομολογώ πως εκτιμώ βαθύτατα τον Βάλτερ Ματζάρι και θαυμάζω την ομάδα του. Η Νάπολι είναι μια μεγάλη δύναμη του Ιταλικού πρωταθλήματος», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για την ομάδα του, ο Γκουιντολίν έδειξε να είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία. «Καλύψαμε τα δύο τρίτα του πρωταθλήματος και νιώθω πως το… πρόσημο είναι θετικό. Αλλά αυτό που μετράει είναι αυτό που θα πετύχουμε στο καθοριστικό τρίτο μέρος της σεζόν. Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με επιτυχία. Θέλουμε να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε να βγούμε στο Γιουρόπα Λιγκ», σημείωσε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: