Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τι δείχνει η νεκροψία της Ρίβα- Της διέλυσε το κρανίο με το μπαστούνι!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Πιστόριους καθώς οι αρχές της Νοτίου Αφρικής ανέφεραν πως ο Blade Runner συνέθλιψε το κρανίο της φίλης του με ένα ρόπαλο του κρίκετ.
Λεπτομέρειες σχετικά με την νεκροψία που διενεργήθηκε στο 30χρονο μοντέλο δεν είχαν δημοσιοποιηθεί από την ακροαματική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους του Πιστόριους.
Όμως οι συγγνείς της Στέενκαμπ υποστηρίζουν πως είδαν το σώμα της πριν από την αποτέφρωση της Τρίτης στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ήταν διακριτά τα φρικτά τραύματα από το ρόπαλο του κρίκετ καθώς και τα τραύματα από τις σφαίρες του Πιστόριους.
Μάλιστα η οικογένειά της ενημερώθηκε από την αστυνομία και το γραφείο του Εισαγγελέα.Στην ένορκη κατάθεση του στο δικαστήριο Πρετόρια ο Πιστόριους ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το ρόπαλο για να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας, μετά τον πυροβολισμό, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι η φίλη του ήταν στο μπάνιο.
Ωστόσο το ματωμένο ρόπαλο, το οποίο εξετάζεται επί του παρόντος από μια ομάδα εγκληματολογίας της αστυνομίας, θα είναι το βασικό στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει ο εισαγγελέας για να ζητήσει να καταδικαστεί ο παρολυμπιονίκης για φόνο εκ προμελέτης.
Ο ίδιος ο Blade Runner- που παλαιότερα καυχιόταν για το γεγονός ότι είχε στο σπίτι του ρόπαλο του κρίκετ, πιστόλι και πολυβόλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους εισβολείς – ισχυρίζεται πως το ρόπαλο βάφτηκε κόκκινο από τα αίματα που διασκορπίστηκαν στο μπάνιο.
Την περασμένη εβδομάδα η κατηγορούσα αρχή δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόπαλο και το ρόλο που πιστεύουν ότι έπαιξε στο θάνατο της Ρίβα επιλέγοντας να μην αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία κατά του Πιστόριους
Πηγή: Νewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: