Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αναστασιάδης: «Η Παναγιά θα τα βολέψει πάλι»

Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο Άγγελος Αναστασιάδης επικαλέστηκε την Παναγία την οποία και ευχαρίστησε για το 2-1 του Πλατανιά επί της ΑΕΚ.

Αναστασιάδης: «Η Παναγιά θα τα βολέψει πάλι»

Αναλυτικά όλα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης:

«Κάναμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα. Μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μια πολλή μεγάλη ομάδα, άσχετα από τα προβλήματα που έχει, αν και στα τελευταία έξι παιχνίδια ήταν σε πολλή καλή κατάσταση και το έδειξε και σήμερα. Εμείς όμως ήμασταν πολύ αποφασισμένοι. Κάναμε ένα καλό α' ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Δυστυχώς κάναμε λάθη στο γκολ που δεχτήκαμε αλλά και μετά δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Σκεφτείτε ότι είχαμε προβλήματα πριν από το παιχνίδι αλλά προέκυψαν κι άλλα κατά τη διάρκειά του με τραυματισμούς. Είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον Κρίστιαν Κάστελς. Το παιδί χάνει τη σεζόν. Δεν είναι ότι χάνουμε μία μονάδα αλλά γιατί είναι ένας πολύ άσχημος τραυματισμός. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γι’ αυτό τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα. Η Παναγιά μας βοήθησε πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Πάρα πολύ… Και πρέπει να την ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά άσχετα αν μερικοί από εσάς δυσανασχετείτε. Θα τα ακούτε από μένα... Άλλωστε δεν έχω κανέναν άλλο να ευχαριστήσω. Μόνο από εκεί περιμένω».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια μετά την 3η σερί νίκη: «Ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε κι εμείς το σερί μας. Ήταν να ανοίξουν οι ουρανοί! Τώρα που άνοιξαν, στο χέρι μας είναι να τους κρατήσουμε ανοικτούς! Αυτό κιόλας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παρά τα προβλήματα που έχουμε. Γιατί έχουμε πολλά προβλήματα... Και για το παιχνίδι της Τετάρτης και για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην Παναγιά, θα τα βολέψει πάλι... Θα μας φωτίσει και θα τα κάνουμε όλα καλά. Και τα παιδιά που θα κληθούν να παίξουν, γιατί θα κληθούν όλοι, πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα της Τετάρτης αρχικά και στη συνέχεια για τον επόμενο».

Για τους στόχους της ομάδας κι αν αναπροσαρμόζονται μετά τις συνεχόμενες νίκες: «Κοιτάξτε, εμένα αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι τι θα κάνω την Τετάρτη. Τα άλλα είναι για τον κόσμο. Καλά κάνετε εσείς και τα συζητάτε. Εγώ δεν ξέρω αν θα… ζω! Σας το είπα και άλλη φορά. Άρα, τι κάνω; Προσπαθώ να πω σε αυτά τα παιδιά ότι κοιτάξτε, έχουμε αυτό το παιχνίδι, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτά. Το μυαλό μου είναι εκεί. Όλος ο στόχος και όλη η προσπάθεια είναι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Έχουμε κι ένα λόγο παραπάνω γι’ αυτό. Χάναμε στο 20’ 3-0... Και σας είχα πει τότε ότι όλη την ευθύνη την είχα εγώ για εκείνο το παιχνίδι. Για να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη λοιπόν... Δεν κάνω προγνωστικά, δεν μου αρέσουν. Γνωρίζω ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πάντα μπορούμε να ζητάμε περισσότερα απ’ ό,τι έχουμε αυτή τη στιγμή. Και για μένα δεν ισχύουν αυτά μόνο στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ζωή. Εάν κάποιος πει, εδώ είμαι, τότε… συνταξιοδοτείται. Μην με ρωτάτε λοιπόν τι ψάχνω. Ψάχνω το παιχνίδι της Τετάρτης και μόνο. Τίποτε άλλο».

Αν αλλάζει ο ίδιος μέσα από τις ομάδες που δουλεύει: «Θέλει πολλή συζήτηση αυτή η ερώτηση που κάνετε. Θα σας πω όμως μονάχα ένα πράγμα. Ακούω μερικούς που φωνάζουν βγάλε εκείνον, βάλε τον άλλον, παίξε εκεί, βρίζουν τα παιδιά... Θα απαντήσω στο ένα σκέλος της ερώτησής σας γιατί έχει πάρα πολλά σκέλη η ερώτηση που κάνατε και θέλει πάρα πολύ χρόνο. Θα πω ότι κάθε μέρα μαθαίνω. Κάθε στιγμή. Μόνο αυτό. Έχει όμως πολλή μεγάλη παρένθεση αυτή η ερώτηση».

Για το δυνατό ξεκίνημα που έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια κι αν είναι πλέον στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν προπονητή που έρχεται στη μέση της σεζόν και δεν ξέρει τίποτε. Για όλους είναι εύκολα πράγματα, όμως δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Γι’ αυτό και σας είπα ότι μαθαίνω καθημερινά. Κάθε μέρα ψάχνομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: