Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Σκαραφίγκας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε…»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιώργο Σκαραφίγκα η νίκη (90-80) του Πανελευσινιακού επί του ΑΓΟΡ.

Σκαραφίγκας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε…»
Από τη μία ο Γιώργος Σκαραφίγκας ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του ΑΓΟΡ, ωστόσο από την άλλη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για άτομα που βρίζουν τους παίκτες της ομάδας του.

«Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε ούτε για ένα λεπτό. Όσον αφορά το μπάσκετ, θα μιλήσουμε μετά το ματς με τον Ηλυσιακό. Ο Στέργιος έχει κάνει μια ομάδα μοντέλο και δουλεύει όπως θέλουμε να δουλέψουμε και εμείς στην Ελευσίνα. Θέλω να του ευχηθώ να είναι γερός και δυνατός, για να συνεχίσει να δουλεύει, αλλά του ζητάω να κοιτάξει και λίγο την οικογένεια του και να σταματήσει να αγχώνεται τόσο, καθώς υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το μπάσκετ», είπε αρχικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συμπλήρωσε:

«Θέλω να πω ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να βρίζουν παίκτες της ομάδας μας άτομα τα οποία έρχονται στο γήπεδο, θέλοντας να εκτονωθούν από τα προβλήματα που έχουν στη ζωή τους».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσιάκος πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτός ο αγώνας για εμάς, ήταν δίχως αύριο και ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε. Στην αρχή το Ρέθυμνο ήταν αποτελεσματικό, όμως στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να βγούμε και να νικήσουμε από την άμυνα. Εμείς πιστεύουμε στην παραμονή. Και το ματς με τον Ηλυσιακό είναι ένας ακόμα τελικός. Θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: