Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Κάλυψε» Καραλή ο Λίνεν!

Ο Έβαλντ Λίνεν επωμίστηκε την ευθύνη για το πέναλτι που έκανε ο Γιάννης Καραλής απέναντι στον Πλατανιά, ενώ έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη κι αντεπίθεση στους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει Παναθηναϊκού.

«Κάλυψε» Καραλή ο Λίνεν
Ο Έβαλντ Λίνεν δεν θέλησε να επιρρίψει αλλού τις ευθύνες για την ήττα της ΑΕΚ από τον Πλατανιά (2-1). Στη σημερινή προπόνηση, ο Γερμανός προπονητής παραδέχτηκε ενώπιον όλης της ομάδας πως έκανε λάθος να χρησιμοποιήσει στην άγνωστη γι’ αυτόν θέση του δεξιού μπακ τον Γιάννη Καραλή, σε βάρος του οποίου καταλογίστηκε το πέναλτι που οδήγησε σε ήττα την «Ένωση».

«Το λάθος είναι δικό μου, όχι του Γιάννη. Δεν φταίει αυτός, αλλά εγώ που τον χρησιμοποίησα σε αυτή τη θέση, που δεν είναι η φυσική του. Παρ' όλα αυτά επιμένω δεν υπάρχει πέναλτι», είπε ο Έβαλντ Λίνεν.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του να μη σκύψουν το κεφάλι, αλλά να κοιτάξουν μπροστά και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Πρέπει να πάμε παρακάτω. Σε κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να μείνουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι που μπορούμε να κερδίσουμε. Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι μπορούμε να ανέβουμε πάλι στη βαθμολογία και να βρεθούμε εκεί που ήμασταν», ανέφερε.

Η αποστολή της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα απευθείας από το αεροδρόμιο, καθώς η αποστολή επέστρεψε σήμερα το πρωί από τα Χανιά. Δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Βαλεντίνος Βλάχος, που αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Ταξιάρχης Φούντας. Την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις επάλξεις την Τετάρτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: