Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Παντζιαράς: «Ο Απόλλων πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την πορεία της ομάδας αλλά και το άγχος που υπάρχει καθώς όπως τόνισε ο Απόλλων πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα.


Για την ομάδα τόνισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά από έναν δύσκολο μήνα κοιτάμε πλέον με αισιοδοξία το μέλλον. Έχουν μείνει 6-7 παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα για να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Για το άγχος που υπάρχει στην ομάδα:

«Το άγχος είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, εμείς θέλουμε να το αποβάλουμε. Οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν τις προσδοκίες για την ομάδα με τις καλές εμφανίσεις. Είχαμε έναν άσχημο μήνα αλλά τα παιδιά έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Χθες δεν παίξαμε καλά. Ο Απόλλων πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα και γι αυτό υπάρχει και το άγχος».

Για την Καρδίτσα και την Κασσιόπη που πλησίασαν τον Απόλλωνα:

«Νομίζω πως και όταν τους είχαμε μακριά μας, βλέπαμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Σε ένα Πρωτάθλημα μικρό με δύο νίκες αυξάνεις τη διαφορά σου και με δύο ήττες τη μικραίνεις. Έχει ενδιαφέρον γιατί και οι ομάδες που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία έχουν δικαίωμα στο όνειρο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν:

«Είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες στην κατηγορία. Εγώ θα μιλήσω για την ομάδα μου. Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο, είχαμε να μπούμε 15 μέρες και αυτό μας δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα. Κάνουμε προπονήσεις σε πλαστικό χλοοτάπητα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι μια πραγματικότητα. Η διοίκηση προσπαθεί και ματώνει οικονομικά για να βελτιώσει αυτά τα προβλήματα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: