Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τζαναβάρας: «Η ομάδα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μέταλλο»

Ο προπονητής της Δόξα Δράμας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανσερραϊκό

Για τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε το δύσκολο κομμάτι στο ξεκίνημα και με κάποιες αλλαγές φρεσκάραμε την ομάδα και μπορέσαμε και πήραμε το τρίποντο».

Για το αν σκέφτονται τα πλέι οφ και την άνοδο:

«Στο πίσω μέρος του μυαλού είναι, αν και είναι ακόμα νωρίς, προσπαθούμε να παίζουμε καλά και θα δούμε στην πορεία τι μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μέταλλο. Βλέπουμε με καλή προοπτική τα πλέι οφ και ότι άλλο προκύψει».

Για το αν ταλαιπωρείται η ομάδα:

«Έχουμε καλύτερες συνθήκες από πέρσι, είμαστε στην πόλη μας. Ο χειμώνας εδώ είναι βαρύς , τα γήπεδα είναι όλα με λάσπη και έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στην προπόνηση. Προσπαθούμε πάντως μέσα από δύσκολες συνθήκες να τα καταφέρουμε. Είναι καλά πάντως, όχι τέλεια αλλά καλά».

Για το αήττητο σερί της ομάδας:

«Νομίζω ότι η λειτουργιά της ομάδας μέσα στο γήπεδο είναι καλή και αμυντικά και επιθετικά. Δύσκολα τρώμε γκολ. Λειτουργούμε καλά στο γήπεδο και γι? αυτό έχουμε αυτό το αήττητο. Θέλουμε να βελτιώσουμε λίγο και το επιθετικό κομμάτι για να έχουμε το εύκολο γκολ».

Για το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στο ντέρμπι:

«Είναι πολύ σημαντικό δύο γειτονικές πόλεις να μην έχουν έχθρες. Δείχνει κουλτούρα και πολιτισμό. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων, είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, έδωσε τις ευχές του στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη:

«Να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Θεοδωρίδη είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και παράγοντας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: