Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη (81-69) επί της Καβάλας ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη (81-69) του ΠΑΟΚ επί της Καβάλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση που είχαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν αυτό που σχεδιάσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Έγιναν λάθη συγκέντρωσης, αφού δεν θέλαμε να μπούνε το παιχνίδι παίκτες της αντιπάλου ομάδας όπως ο Μίτροβιτς. Δεν αντιδράσαμε σωστά στη ζώνη, δώσαμε δικαίωμα στην αντιπάλους, να πετύχουν καλάθια στον αιφνιδιασμό. Σίγουρα έχω παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Ο Χάτσερ έπαιξε πάρα πολύ καλά, κράτησε την ομάδα, φαίνεται όμως η απουσία τους στο γήπεδο.

Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο μας. Θα πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας τώρα που επιστρέφουν οι τραυματίες και μακάρι να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα για εμάς. Ξέραμε ότι η Καβάλα είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, παίζει καλό μπάσκετ, διεκδικεί ό,τι μπορεί στο γήπεδο και για αυτό το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο. Επιθετικά ήταν ένα από τα καλύτερα μας δεκαπεντάλεπτα σε αγώνα πήραμε αυτό που μπορούσαμε να πάρουμε επιθετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: