Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δικαιώθηκαν οι πειραματισμοί του Τσιώλη

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής πανηγύρισε την πρώτη του επιτυχία και όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι αυτό αυτή ήταν μόνο η αρχή.
Τα λεπτά που πέρασε στον κιτρινόμαυρο πάγκο πάντως ο 52χρονος ήταν… εφιαλτικά, μέχρι φυσικά να έρθει το τρίτο και τέταρτο γκολ για να τον ηρεμίσουν.
Το πρώτο 45λεπτο ο Σάκης Τσιώλης το πέρασε όρθιος, μπροστά από τον πάγκο του και με ένα βλέμμα που πρόδιδε τον προβληματισμό και τον σκεπτικισμό του για το πώς θα καταφέρει να αλλαχτεί η κατάσταση και η ομάδα να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.
Συνεχώς έδινε οδηγίες προς τους παίκτες του να παίζουν μπροστά την μπάλα, να έχουν πιο ηρεμία στο παιχνίδι τους και να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι. Προσπάθησε πραγματικά να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του. Οι «πειραματισμοί» του ήταν συνεχείς. Οι εσωτερικές αλλαγές, που ήταν επίσης πολύ συχνές, βοήθησαν την ομάδα να… βρει τον δρόμο της και τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο.
Παρά το ότι η Κέρκυρα δύο φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ και ο Σάκης Τσιώλης… τραβούσε τα μαλλιά του από τα «χαζά» λάθη των παικτών του, δεν τον πτόηθηκε και στο τέλος δικαιώθηκε. Οι πανηγυρισμοί του 52χρονου ήταν έξαλλοι στον πάγκο. Πανηγύρισε όλα τα γκολ μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του. Στο τέλος του αγώνα έχοντας απόλυτη ηρεμία πλέον μοίρασε συγχαρητήρια και πολλά μπράβο, όχι τόσο για την εμφάνιση, αλλά περισσότερο γιατί κανείς δεν το έβαλε κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: