Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Αν τα έχω, τα χαρίζω»

Ανακοίνωση απάντηση προς τον Αλέξη Κούγια και στις καταγγελίες του, σύμφωνα με τις οποίες ο γραμματέας της ΕΠΣ Αρκαδίας, Δημήτρης Μποροβήλος, έχει 13 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του εξέδωσε ο αδερφός του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου.

Η ανακοίνωση του κ. Μποροβήλου: «Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας για το άτομο μου, τον εξουσιοδοτώ δημόσια και είμαι διατεθειμένος να του υπογράψω οποιοδήποτε χαρτί μου ζητηθεί προς τούτο, προκειμένου να μεταφερθούν τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχω στους λογαριασμούς μου στο ελληνικό δημόσιο, ώστε να βοηθήσω έτσι στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας».

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως η ομάδα της Τρίπολης είναι από τις «πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: