Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΡΗΣ FM: «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι της επίθεσης»

Η απαράδεκτη επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων την ώρα που απλά έκαναν την δουλειά τους στο γήπεδο της Κέρκυρας δεν μπορεί να περάσει ατιμώρητη. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος καταδικάζει τέτοιε ενέργειες. Όπως είναι γνωστό μετά το τρίτο γκολ του Άρη άγνωστοι κινήθηκαν κατά των δημοσιογράφων και κυρίως του επίσημου ραδιοφώνου των κίτρινων με απειλητικές διαθέσεις βρίζοντας και πετώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους. Συγκεκριμένα έσπασαν τις λαμαρίνες των δημοσιογραφικών μπουθ και βρέθηκαν κάτω από τους δημοσιογράφους. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν κοντά δεν αντέδρασαν! Ακόμη κλάπηκαν και μηχανήματα ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ενώ για αρκετή ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς και τραυματισμός δημοσιογράφου από σιδερόβεργα, την ώρα που του έκλεβαν το μηχάνημα της ραδιοφωνικής μετάδοσης!
Στο σάιτ του ΑΡΗΣ FM υπάρχει καυστική αναφορά για το γεγονός, ενώ παράλληλα ζητείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Αναλυτικά:

«Το ότι η ανεξαρτησία και περηφάνια του ΑΡΗ «ενοχλεί» πολλούς, το γνωρίζουμε και άλλωστε, είναι κάτι που έχει περάσει σαν Ιδέα από γενιά σε γενιά Αρειανών, σχεδόν 97 χρόνια τώρα.

Άρα και το ότι ο ΑΡΗΣ έχει, εδώ και 1,5 χρόνο, το δικό του ραδιόφωνο, τον ΑΡΗΣ FM 92,8, μια κατάκτηση ολόκληρου του Συλλόγου και του Λαού του, προφανώς «ενοχλεί».
Αμέσως μετά από το 3ο γκολ του ΑΡΗ στο γήπεδο της Κέρκυρας, οι απεσταλμένοι του Επίσημου Ραδιοφωνικού Σταθμού του Συλλόγου, Αλέξης Σαββόπουλος και Δημήτρης Πιπερίδης, δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από οπαδούς της Κέρκυρας (;) στα δημοσιογραφικά (υποτίθεται) θεωρεία - με το μένος να στρέφεται προς όλους τους ρεπόρτερ του ΑΡΗ που κάλυπταν τον αγώνα - αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο να τραυματιστούν (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά) οι δύο δημοσιογράφοι του ΑΡΗΣ FM 92,8, όσο και να κλαπεί (!!!) ένα από τα μηχανήματα εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού, αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ!!!

Το γεγονός αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άψογη φιλοξενία που παρέχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους σε ΟΛΕΣ τις αναμετρήσεις που διεξάγονται στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως έρχεται σε αντίθεση και με την άκρως δεοντολογική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και συνεργάτες του ΑΡΗΣ FM 92,8, βρισκόμενοι σε οποιοδήποτε γήπεδο τούς καλεί το επαγγελματικό και Αρειανό τους καθήκον.

Σαν ΑΡΗΣ FM 92,8, προφανώς και περιμένουμε την καταδίκη του απαράδεκτου γεγονότος από ΚΑΘΕ αρμόδιο φορέα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες (και μάλιστα, λιγότερο σοβαρές) περιπτώσεις στο παρελθόν. Όπως αναμένουμε και την τιμωρία των ενόχων από τη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: