Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Γιώργος Κούδας: «Αυτός ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα τίτλο»

Με αφορμή τη χθεσινή σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου», Γιώργος Κούδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Revolution». Τόνισε πως αυτό το σύνολο δικαιούται έναν τίτλο, ενώ φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θάνατο του Μανώλη Ρασούλη:
«Αυτόν τον τίτλο τον θέλουμε όλοι. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και έπειτα να κάνουν το καθήκον τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο με ένα τρόπαιο. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει μια εξαιρετική ομάδα και δικαιούται έναν τίτλο».
«Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του πρώτου αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ απέσπασε το 0-0. Τώρα θα φτιάξει παιχνίδι και θα επιδιώξει τη νίκη. Φυσικά είναι και πολύ διαφορετικό από τον χθεσινό αγώνα.
Η νίκη ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος. Έκανε αρκετά λάθη και είχε κακή ανάπτυξη με αποκορύφωμα το λάθος του Κοντρέρας. Στο δεύτερο μέρος, βελτιώθηκε αισθητά, κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές τα λάθη τους και πήραν μια σπουδαία νίκη».
Για τον Βιτόλο τόνισε: «Έχει περάσει πολλά φέτος και τώρα δείχνει βελτιωμένος. Το γεγονός ότι εκτέλεσε αυτός το πέναλτι, δείχνει για μένα θράσος που απαιτείται να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια».
Τέλος, δεν μπορούσε και να μην αναφερθεί στο θάνατο του φίλου του, Μανώλη Ρασούλη: «Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Πραγματικά χάρηκα που τον είχα φίλο και τον τιμήσαμε σε αντίστοιχη εκδήλωση στη Μονή Λαζαριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: