Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αρνούνται τις κατηγορίες περί ντόπινγκ!!

Ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού, Τζέιμι Λισαβέτσκι, αναφέρθηκε στο θέμα του ντόπινγκ στο πρωτάθλημα Ισπανίας και τόνισε χαρακτηριστικά: «το ποδόσφαιρο της Ισπανίας είναι καθαρό».

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της Marca, ο Τζέιμι Λισαβέτσκι, διαφωνεί πλήρως στις φήμες περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών από τις ομάδες της Ισπανίας εν γνώσει των προπονητών τους. Κατηγορία που αν αποδειχθεί σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου των Ιβήρων.

«Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καθαρό. Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της FIFA και της OUEFA σε ότι αυτή ορίζει. Στην Ισπανία παίρνουν πολύ σοβαρά τη μάχη κατά στο ντόπινγκ σε όλα τα σπορ», ήτα οι δηλώσεις του Λισαβέτσκι.

Ο αμυντικός της «Μπάρτσα», Ζεράρντ Πικέ, αναφέρθηκε στο σοβαρό θέμα που αφορά και τον ίδιο και υποστήριξε πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.

«Αυτά που λένε είναι ψέματα. Όποιοι τα λένε παίζουν με τη φωτιά. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το ότι κερδίζουμε σημαίνει απλά πως είμαστε καλύτεροι από τους άλλους» δήλωσε ο Ισπανός.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: