Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Βενγκέρ: «Να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα»

Ενδυνάμωση στις εντός έδρες αναμετρήσεις ζήτησε ο Αρσεν Βρενγκέρ, εν όψει της δύσκολης συνέχειας της Πρέμιερ Λιγκ, τοπυ μόνου στόχου που απέμεινε στους Λονδρέζους. Ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα, έδωσε την θέση του στον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας, με τον Αλσατό τεχνικό να επισημαίνει:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί εντός έδρας. Το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είναι πολύ σημαντικό μόνο αν έχουμε πάρει τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι για να είναι αυτό το παιχνίδι καθοριστικό θα πρέπει να έχουμε πάρει όλα τα εντός. Όμως, πάνω απ’ όλα θα πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα. Θα πρέπει να πάμε στη Γουέστ Μπρόμ, το Σάββατο και να δείξουμε ότι έχουμε επανέλθει».  
Σχετικά με τις απόψεις περί έλλειψης ικανότητας στο να «καθαρίζουν» τα σημαντικά ματς, οι παίκτες της Άρσεναλ, τόνισε:
«Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι ένα καλό τεστ για μας, να δείξουμε ότι μπορούμε να ανασυγκροτηθούμε, να δείξουμε χαρακτήρα και να ότι μπορούμε να επανέλθουμε άμεσα. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι. Το αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε θα φανεί. Θα πρέπει να το αποδείξουμε. Έχουμε συνηθίσει να μας αμφισβητούν και θα πρέπει τώρα να δείξουμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να σηκώσουμε το βάρος αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: