Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πού χρόνος για ξεκούραση;

Λίγο παραπάνω από μισή ημέρα είχαν στη διάθεση τους προκειμένου να πάρουν μια… νότα ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς από σήμερα μπαίνουν κανονικά στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το «ματς της χρονιάς μέχρι σήμερα» την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 0-0 στο ΟΑΚΑ.
Φυσικά δεν υπήρξε καμία απολύτως σκέψη για την παραχώρηση ρεπό, το οποίο συνήθως δίνεται στους παίκτες για να πάρουν ορισμένες ανάσες μετά τα παιχνίδια, μιας και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ματς με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι, το οποίο αναμφισβήτητα θα σηματοδοτήσει τη φετινή χρονιά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μιας και η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του ΠΑΟΚ για φέτος.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό κατόπιν απόφασης της διοίκησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνουν ήρεμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη-πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: