Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Τιμή μου που αγωνίστηκα στον Άρη»

Οι δρόμοι του Άρη και του αρχηγού του, Ν. Ρουμελιώτη χώρισαν επίσημα, με τον Έλληνα διαγώνιο να μιλάει σε σταθμό της συμπρωτεύουσας για τους λόγους που του πρόωρου αποχαιρετισμού αλλά και τα λάθη που έγιναν φέτος.

Για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη έκανε λόγο στον «Άρης FM» ο διεθνής διαγώνιος, Νίκος Ρουμελιώτης:

«Υπάρχει στενοχώρια. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Ένας βασικός παράγοντας έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους, που δεν μπορώ να αναφέρω και για τους οποίους δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ομάδα. Συζήτησα με την ομάδα και τη διοίκηση και καταλήξαμε να συνεχίσω ούτε μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, αλλά ούτε και την επόμενη, για την οποία είχα συμβόλαιο. Έχω στεναχωρηθεί πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Νομίζω ούτε ο Άρης ούτε εγώ θέλαμε κάτι τέτοιο.
Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στον Άρη. Το λέω και το εννοώ. Μακάρι να υπήρχαν και αλλά τέτοια σωματεία. Η τελευταία συζήτηση έγινε προκειμένου να πάρω τα χρήματα που δικαιούμουν μέχρι τώρα. Με σεβάστηκε ο Άρης και έτσι φτάσαμε στη λύση της συνεργασίας μας. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά. Δεν μπορούσα όμως  να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη».

Για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο με την ομάδα υπογράμμισε:

«Η πίκρα μας και η σκέψη μας είναι  ότι δεν μπορέσαμε  να κερδίσουμε κάποιο τίτλο.  Κάναμε λάθη όλοι μας φέτος. Φτάναμε κοντά στην πηγή να πιούμε νερό και δεν το καταφέρναμε. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και ακόμα την πιστεύω. Δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε και δεν πήρα κι εγώ αυτό που μου άξιζε.
Ο διαγώνιος παίρνει τη ευθύνη για την απόδοση της ομάδας. Έδωσα και μου έδωσε ο Άρης. Δεν πιστεύω να έχουν κάποιο παράπονο για την αγωνιστική μου κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι μας άξιζε κάτι παραπάνω».

Προσδιορίζοντας τι σημαίνει για τον ίδιο η λέξη «Άρης», ο Νίκος Ρουμελιώτης είπε:

«Για μένα Άρης είναι τιμή, πάθος και αγάπη γιατί πήρα πολλή αγάπη και έδωσα. Δεν είμαι ρομαντικός, είναι αλήθεια. Ο Άρης και ο κόσμος του αξίζουν περισσότερα πράγματα.
Ήταν δύο πολύ όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Μακάρι να ζήσουν και άλλοι αθλητές αυτό που έζησα εγώ».

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον αθλητή Νικόλαο Ρουμελιώτη.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική του προσφορά τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: