Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Έδωσε «ανάσες» ο κόσμος

Η ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακή και φαίνεται ότι ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που αναζητούνται καλύφθηκε. Το Καυταντζόγλειο είχε αρκετό κόσμο και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ , αποτελούν μια ανάσα στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.
Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει στις επόμενες δυο σχεδόν εβδομάδες να βρουν λύσεις. Η κατάσταση δείχνει να είναι ευνοϊκή από την στιγμή που στον Ηρακλή έχουν την ευχέρεια να διαχειριστούν τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με παίκτες και προπονητές όπου τους οφείλονται χρήματα.
Την προηγούμενη εβδομάδα σχεδόν με τους περισσότερους είχαν έρθει σε επαφή προκειμένου να τους ζητήσουν διακανονισμούς , ώστε να επέλθουν συμφωνίες. Τώρα περιμένουν τις απαντήσεις ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να φτάσουν στην εξασφάλιση του πιστοποιητικού.
Πληρώνεται ο Μπούρμπος
Η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται μάλιστα να διευθετήσει και να τακτοποιήσει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας την πρώτη από τις δυο δόσεις της νέας πλέον συμφωνίας διακανονισμού με τον Χρήστο Μπούρμπο. Άλλωστε είναι γεγονός, ότι τα χρήματα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αποτελούν μία πολύ σημαντική οικονομική «ένεση» για τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: