Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ασκήσεις… ηρεμίας στον Ζλάταν

Να ξαποστάσει για λίγο καιρό από τα… νεύερα του και μετά να τραβήξει προς τη δόξα συμβουλεύει ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» δεν διάγει την καλύτερη δυνατή περίοδό του, καθώς πέραν του ότι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια και αυτό από το σημείο του πέναλτι, την Κυριακή αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάρι και τώρα περιμένει να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί από την διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το παρήγορο για τον Ιμπραΐμοβιτς είναι η στήριξη του Αλέγκρι προς το πρόσωπό του, ο οποίος έχει τη λύση προκειμένου να βγει ο πρώην διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν αρκετά σιωπηλός στο παιχνίδι. Η παρουσία του ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να παραμείνει ήρεμος, επειδή έχει προσφέρει πολλά στη Μίλαν φέτος και συνεχίζει να το κάνει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αλλά δεν πρέπει να εκνευρίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: